Fri. Feb 26th, 2021

sherlock-and-watson

Probabil subiectul Sherlock Holmes e deja prea expirat pentru tine sau prea folosit, sau e deja invechit, sau prea folosit. Ei bine afla ca o abordare noua – si ma refer la 60% noua – e pe cale sa iti “gadile” mintea si imaginatia.

BBC, mai exact BBC One, a lansat serialul Sherlock. Abordarea lor e una moderna: lumea nu a auzit de romanele cu Sherlock, actiunea se intampla in zilele noastre, adaugand o nota de realism iar interactiune cu publicul e destul de inalta.

sh2

Bineinteles personajele clasice, Sherlock, John Watson si toata trupa isi fac prezenta. Totusi sa fie mai reale si totodata sa “fie” caractere, producatori au facut un pas spre, parerea mea, viitorul serialelor. Ei au adaugat personajelor importante, blog-uri.
Asadar :
– Sherlock Holmes : The Science of Deduction (aici Sherlock posteaza si hidden messages, mesaje ascunse care te pun in priza…cat de cat)
– John Watson : John Watson Blog

La fel ca in toate serialele, exista si un bad guy, deci Moriarty. El isi face aparitia fizic doar in al 3-lea episod, asa ca daca vrei sa-l vezi, go there!

 

 

ben

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sherlock (Benedict Cumberbatch)
Yeah i know! who?! Mda, destul de ok actorul, acuma nu e perfect dar e ok. Il joaca mai “out-of-the-book” si are cat de cat si fler.
A mai jucat in: Atonement, The Other Boleyn Girl si alte…altele nu am vazut

mart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
John Watsoon (Martin Freeman)

Actor destul de bun. Joaca dragut in comparatie cu Jude Law care, parerea mea a cam stricat “treaba” cu “batul” lui fermecat si plus a dat o “nuanta” de : hum?! Sherlock?!
Freeman are experienta necesara sa ii aduca si un comic aparte si o trasatura mai realista din punct de vedere social si de ce nu psihic. Watson nu e doar un simplu doctor, ci e un doctor care a fost in razboi si are probleme psihice…serios chiar are!

A mai jucat in: sincer, tre sa-l stii din The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy


Nu ramane decat : Vizionare placuta!

By Leia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.