Thu. Jun 24th, 2021

Al-Pacino-Alan-Arkin-and-Christopher-Walken-in-Stand-Up-Guys-2012-Movie-Image-600x400

Care erau şansele ca doi actori de calibrul şi vârsta lui Al Pacino şi Christopher Walken să nu se întâlnească până acum într-un film? Mici, dar iată că “Stand Up Guys” a venit să repare această nedreptate. Fără cei doi acest al 2-lea film regizat de Fisher Stevens (actor devenit regizor) probabil nu ar fi prins pânza cinema-ului, fiind trimis direct pe DVD. Celor doi li se alătura un al treilea “tip vertical”, un alt câştigător de Oscar, Alan Arkin (daţi vina pe cei de la subtitrare pentru sintagma “tip vertical”).

Synopsis: Bătrânelul Pacino (Val) iese din pârnaie după 28 de ani, se reuneşte cu bătrânelul Walken (Doc) şi bătrânelul Arkin (Hirsch), incercând să retrăiască gloria zilelor de odinioară.

Stand Up Guys 2_2

De precizat că Jon Bon Jovi a compus special pentru acest film două cântece noi: Old Habits Die Hard şi Not Running Anymore (al doilea îl găsiţi la sfârşitul articolului). Nu pot zice că a fost prost filmul, e o plăcere să-i vezi pe cei trei pe acelaşi ecran, doar că nu prea mi-a prea plăcut povestea filmului. O să găsiți destule poante prin film care să vă facă să zâmbiţi, dar nimic memorabil.

Dacă nu îndepliniţi măcar un criteriu din cele trei pe care le voi enumera mai jos, mai bine aşteptaţi filmul să intre pe HBO/ProTv/etc.:

* aţi văzut majoritatea filmelor care sunt în cinema şi trebuie să alegeţi între Stand Up Guys, Snitch sau Parker;
* vi s-a făcut dor să-l vedeţi pe Al Pacino într-un film;
* aveţi un(o) amic(a) care tocmai a ieşit din închisoare după 28 de ani şi vrea să meargă la un film.

Nota: 6,78

stand

 

By Leia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.