Fri. Apr 16th, 2021

STIRI

vin7VIN 7

 

Fanii seriei Fast & Furious au motive de bucurie. Nici nu s-a lansat cel de-al 6-lea film din serie (24 Mai), că Vin Diesel a postat un mesaj pe Facebook în care anunță că filmările pentru cel de-al 7-lea film vor începe în aceasta vară în Los Angeles.

 

 

 

still-of-leonardo-dicaprio-and-daniel-day-lewis-in-gangs-of-new-york

GANGS OF SCORSESE

 

Martin Scorsese, în colaborare cu cei de la Miramax  își va transforma filmul “Gangs of New York” în serie televizată.  Dacă filmul urmărea lupta sângeroasă dintre imigranții irlandezi și “nativii” din cartierul new-yorkez Five Points, din secolul al XIX-lea, serialul va avea situată acțiunea  nu doar in New York, ci și în alte orașe precum Chicago si New-Orleans. Pentru micul ecran Scorsese a mai regizat Boardwalk Empire (HBO).

 

 

chinaironCHINA MAN 3

 

Chinezii vor avea parte de o versiune diferită a lui Iron Man 3, cu noi scene și cu apariția actriței Fan Blingbling (faimoasa pe la ei, noi o să o vedem prin X-Men Days of Future Past). Așteptăm cu nerăbdare versiunea de Iron Man pentru Romania, cu Florin Piersic Jr. în rolul villain-ului și Monica Barladeanu in rolul iubitei Omului de Fier. Premiera la noi: 26 Aprilie.

 

 

gopo-2013

TOATA LUMEA GOPO

 

Luni seara, 25 martie, a avut loc cea de-a șaptea ediție a Premiilor Gopo. Favoritul Cutiei, Toata lumea din familia noastra și-a adjudecat trei dintre cele mai importante trofee: Cel mai bun film/regizor/scenariu. În rest, Palilula peste tot, puțin Adalbert si cel mai bun european l-a luat Holy Motors-ul lui Carax, film pe care îl puteți urmări la Cinema Victoria (miercuri, 3 aprilie de la 15:00 si 20:00).

 

 

 

POSTERE

spring_breakers_ver22

pacific_rim_ver9

great_gatsby_ver10

 

TRAILERE

THE WOLVERINE

THIS IS THE END

 

 

TOP SPECTATORI WEEKEND

1. G.I. JOE – 36.347 (P)

2. THE CROODS – 22.961

3. JACK THE GIANT SLAYER – 11.297

4. THE HOST – 8796 (P)

5. STOKER – 7.488 (P)

By Leia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.